Varför är allt i livet dubbelt?

Behöver inte ens ha telefonen i närheten idag.
Den är helt tyst.  Börjar undra vad jag igentligen kommer att få ut av det här men det kan inte skada i alla fall. Hade tänkt att gå ut och leka idag men varje gång jag tänker tanken så pissar regnet ner. Nu åskar det till och med. blir nog till att baka en sockerkaka och sätta sig och mysa till Lotta på bråkmakargatan för det är vad jag är sugen att titta på.

Har börjat sticka på årets första par sockor. Blir ett par färgglada till Valle sen ska jag sticka ett par rosa till Lucas, han fick välja färg själv :)


Lilla trollet.
Mitt lilla troll börjar bli stor..


Höst?

Är sommarn över nu eller?
Gick i jeans och tjocktröja till frisören och jag frös.
Det vart inte mycket hår kvar efter klippningen :P men jag tror att jag är nöjd. Vi får väl se om jag lyckas få till det själv bara :)
Gick en tur på stan efteråt. Hitta massor av saker som jag vill ha. Det finns hur mycket fina kläder som helst nu till barnen. Skulle ha kunnat handla upp hela Lindex.
Vart lite till Lucas bara och ett par jeans till mig.
Nahe om man skulle ta och baka en kladdkaka kanske :P

Puss på dig!

Jag har sytt en groda :)


Energi??

Vart tog den vägen?
Har insett att jag mår så här på grund av mina p- piller. Helt idiotiskt att jag inte har fattat det förut. Jag har ätit samma p-piller i nästan 5år och mått så här!! Och det har inte kopplat förrän nu.
 Aja nu tänker jag bara äta dem i en vecka till, sen aldrig mer!
Jag vill ha tillbaka min energi och glädje.
Jag har äntligen kommit igång o pyssla lite i alla fall. Har lånat symaskin av Johanna så nu ska det sys lite är tanken. ska försöka få upp nån bild senare om jag lyckas få ihop något vill säga ;)
Jag har lånat alla böcker som finns på bibblan om pyssel så nu jäklar!
I morgon blir det Winnerbäck med älsklingen Jessica!!


Tönthelg.

Behövs det några ord??


Tack töntar för en underbar helg.


RSS 2.0